Abilica WeightVest Flexi Power - 20 kg.

1 799,-

Ikke på lager
Pcs
Varenummer: 372837
EAN: 7051943728370
Manufacturer number: W2271
Abilica WeightVest Flexi Power - 20 kg.
Abilica WeightVest Flexi Power er en justerbar vektvest som tar treningen din til et helt nytt nivå.

Denne vektvesten er ideell for erfarne treningsentusiaster som ønsker å øke intensiteten i treningsøktene sine.

Vektvesten har en maksimal belastning på 20 kg, og er utstyrt med 38 vektposer fylt med jernsand. 22 av posene er plassert bak på vesten, mens de resterende 16 posene er plassert foran. Hver pose veier 0,5 kg, og totalt veier posene 19 kg. Selve vesten veier ca 1 kg, slik at det totale vektbelastningen blir 20 kg.

Vesten er produsert i polyester og neopren, og kan enkelt vaskes for hånd når vektposene er fjernet. Den kan justeres og strammes med to kraftige borrelåser for å sikre en god passform. Vesten har også en maksimal livvidde på ca. 120 cm, noe som gjør at den passer til de fleste kroppsformer.

Abilica WeightVest Flexi Power er designet for å gi deg full bevegelsesfrihet under treningen, og den er ideell for en rekke forskjellige øvelser, inkludert løping, vekttrening og kroppsvektøvelser. Vektvesten gir deg muligheten til å øke belastningen på musklene dine og forbedre utholdenheten din på en effektiv måte.

Oppsummert er Abilica WeightVest Flexi Power en robust og pålitelig vektvest som gir deg muligheten til å ta treningen din til et helt nytt nivå. Med justerbar vekt opp til 20 kg, er denne vektvesten ideell for erfarne treningsentusiaster som ønsker å øke intensiteten i treningsøktene sine.

Spesifikasjoner
  • 38 vektposer á 0,5 kg.
  • Justerbar opp til 120 cm. i livvidde.
  • Produsert i neopren og polyester



0 av 0 vurderinger

Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.


Mylna Sport AS · Ryghgata 4B, 3050 Mjøndalen  
Tlf. 32 27 27 00 · post@mylnasport.no